Acestea sunt printre [cele mai multe bacterii pline de bacterii] din gospodărie, Dr.

Și spălarea îmbrăcămintei cu curățare uscată doar acasă ar putea părea complicată, dar este super ușor. Este atât de simplu, de fapt, încât vă veți întreba de ce ați adus vreodată jumătate din garderoba dvs. la curățătorul uscat în primul rând. Există câteva moduri diferite de a putea merge despre asta, în funcție de țesătură. Iată cum să începeți.

Cum să curățați uscat acasă

Angelina McCullar, designerul de modă conștientă din spatele Blueprintdiy al canalului YouTube, spune că nu își duce niciodată hainele la curățătorul uscat și le spală doar acasă. Într-un videoclip YouTube, ea a spus că obișnuia să folosească un kit cumpărat din magazin pentru a se curăța uscat acasă. Dar după ce a cercetat cum să -și facă propria soluție, nu s -a mai întors de atunci. Iată cum:

1. Creați-vă propriul amestec de uscător de curățare uscată

curățare spot pentru a scăpa de pete, punând puțină apă și ajax (13 dolari) pe marcă și folosind o secțiune curată a țesăturii pentru a freca pata . Apoi, pregătiți un amestec de curățare la uscat: amestec o cană de apă caldă, 1/4 cană oțet, 1 linguriță de borax (14 dolari), 1 linguriță de înălbitor de oxigen (8 dolari) și câteva picături de lavandă, spune McCullar.

povești conexe Bine, să vorbim dureri de spate. Fie că este vorba de a sta pe un ecran al computerului zi de zi sau poate de a neglija să fii atent la postura ta (ai avut dreptate, mamă!), Este timpul să te înregistrezi și dacă există tensiune, poți să -ți ajute corpul să întoarcă lucrurile. Brian Spencer de la East River Pilates are soluția – și este la fel de ușor ca să faci o întindere. Serios.

doar în perioada necesară pentru a prepara o oală de cafea sau pentru a -ți reduce ceaiul, poți lucra pentru a -ți consolida postura și pentru a calma acei mușchi din spate, în timp ce tonifiezi și sculptează -ți portbagajul. Nu mai vorbim, este un început fantastic al zilei. Secvența de postură a corpului superior a corpului de 15 minute de la Spencer vă conduce prin deschizători suculenți ai pieptului și se deplasează masquerading ca întinderi care vizează mușchii tăi posturali dureri. În timp ce fiecare mișcare din acest videoclip este aur, pentru cei care simt cu adevărat durerea de spate, uitați -vă la marcajul de timp 7:30 pentru un exemplu de întindere pe care îl sugerăm mai jos și faceți din acesta o parte obișnuită a rutinei dvs.>

Încercați această întindere a umărului pentru a anula tensiunea

1. Începeți pe toate patru în poziția mâinilor și genunchilor. Ridicați brațul stâng în sus cu mâna verticală și palma orientată spre față, atrăgându -vă umărul în jos. Inhalați, apoi ajungeți la brațul stâng în sus și în spate, ca și cum faceți o mișcare mare, lentă, cu o rotație completă a brațului. Apoi, palma se rotește cu fața în jos pe mișcarea din spate, păstrând în același timp brațul drept. Imaginează -te făcând ture într -o piscină. În timpul fiecărei rotații, palma este orientată în sus pe măsură ce se ridică (ca și cum ai scoate apă).

2. Măturați brațul stâng înainte și repetați.

povești conexe Să jucăm un joc de ghicire: Care crezi că este unul dintre cele mai murdare obiecte din casa ta? Capac de toaleta? DOORKNOB BAIL? Adidași bătrâni, mirositori? Prosoapele de mână destul de modelate care îți împodobesc cuptorul?

Dacă nu ai ghici prosoape de mână, ai greși (oricât de drăguți și de sezon sunt). Potrivit microbiologului, Charles Gerba, doctorat, prosoape de mână și de baie folosite sunt unele dintre cele mai infracționale gazde de bacterii – chiar dacă nu arată la fel de pline de viață, să zicem, vechii tăi adidași.

sunt printre Cele mai multe [cele mai multe bacterii au fost] articole din gospodărie, spune dr. Gerba. După trei zile de utilizare, aproape toate conțin bacterii fecale. De asemenea, este dificil de îndepărtat [bacteriile] în timpul spălării normale, deoarece sunt atât de groase.

bacterii fecale din bucătărie? Nu, mulțumesc. De aceea, Dr. Gerba este un avocat al prosoapelor de hârtie pentru curățarea și uscarea gospodăriei.

prosoape pot fi contaminate cu bacteriile rămase pe mâini și poate supraviețui sau crește în prosoape, contaminând următoarea persoană care Le folosește, spune dr. Gerba. De aceea, prosoape de hârtie [nu prosoape comunale] sunt întotdeauna utilizate în toaletele publice.

Dacă ideea că o toaletă publică ar putea fi mai curată decât casa ta nu stă cu tine, continuă să citești pentru microbiolog Preluați de ce trecerea la prosoape de hârtie precum Bounty® ar putea fi mișcarea corectă.

derulați în jos din 3 motive prosoape de hârtie sunt o alegere sanitară pe care să o aveți la îndemână.

1. Acestea pot ajuta la prevenirea contaminării încrucișate

atunci când ștergeți contoarele de bucătărie cu acel vase folosit care trăiește în chiuvetă, s -ar putea să răspândiți bacterii în jur – AKA, contaminare încrucișată – chiar dacă intenția dvs. este să curățați UP.

Bacteriile care provoacă boli transmise de alimente pot apărea în [bucătărie folosită și] prosoape de baie, spune dr. Gerba. [Folosirea prosoapelor de hârtie poate] împiedica bacteriile crescute în aceste articole să contaminieze suprafețele atunci când le curățați.

plus, dr. Gerba spune că ar trebui să vă spălați pe mâini de fiecare dată când reutilizați un prosop de pânză, deoarece acestea Poate să vă contamineze mâinile și să începeți din nou întregul ciclu de contaminare încrucișată … care fel de înfrângeți scopul de a vă spăla mâinile dacă le uscați pe un prosop de pânză folosit.

2. Comoditate pentru câștigul

Să fim sinceri, nu puteți bate comoditatea prosoapelor de hârtie. Și din moment ce prosoape de hârtie Bounty sunt de două ori mai absorbante decât cea mai importantă marcă obișnuită de prosoape de hârtie (cu o durabilitate asemănătoare cu pânza), vă permit să curățați mizerie cu mai puține foi. Așadar, atunci când luați în considerare timpul, energia și resursele necesare pentru a spăla o pânză de vase reutilizabilă după fiecare utilizare, vă economisiți cu adevărat mult mai mult decât v -ați putea da seama.

3. Prosoapele de hârtie sunt mai sanitare pentru a depozita

Vă amintiți de acele prosoape de mână atârnate de cuptor? S -ar putea să nu fie cea mai bună idee să le păstrați atât de aproape de zonele în care gestionați mâncarea, potrivit Dr. Gerba.

puteți contamina zona în care depozitați [prosoape de bucătărie], Dr. Gerba spune. Oamenii atârnă adesea prosoape folosite pe mânerele ușilor frigiderului sau în alte locații, care pot contamina aceste suprafețe. Este un motiv pentru care am constatat de ce mânerele ușilor frigiderului și robinetele de chiuvetă aveau bacterii fecale pe ele. Standul de prosop de hârtie care stă pe blatul tău nu a arătat niciodată atât de bine.

Foto de sus: Getty Images/Creativedj

Etichete: curățarea hacks -urilor Majoritatea garderobei mele este neagră pentru că a) sunt un pești într -o stare perpetuă de ennui și b) dacă port ceva mai deschis decât cărbunele întunecat, transpir chiar prin axile. Vrei să auzi ceva și mai tragic? Am înfipt odată un frumos buton de mătase vintage pentru o melodie, dar niciodată nu am reușit să o port pentru că este cămilă. Petele de groapă apar în perioada în care îmi ia să -l pun, să -mi iau poșeta, să -mi caut cheile (care sfârșesc prin a fi în poșetă) și încep să ies pe ușă. Așa că acolo butonul stă, în dulapul meu, în așteptarea zilei în care poate fi purtată. Se pare că, însă, în acea zi este la două zile de acum când ajunge la livrarea mea de transpirație de subarmă. Să despachetăm acest lucru împreună. Plăcile de transpirație sub brațe ale lui Kleinert-14,00 USD Magazin acum

Am fost transformat pentru prima dată pe aceste tampoane care absorb transpirația-unde altundeva-Tiktok. Utilizatorul Meg Turney (un streamer profesionist și cosplayer cu peste 750 de adepți pe Instagram singuri) a postat un videoclip care partajează că plăcuțele de transpirație subarm sunt frecvent utilizate pe filme și televizoare pentru a menține actorii fără pit.

@megturney#Stitch cu @gusandgabi #greenscreen #pepsiapplepiechallenge tampoanele de transpirație sunt un lucru – sunteți bineveniți pentru aceste cunoștințe. Times din 10 au unul dintre cei de acolo, spune ea. Sunt ușor de utilizat – dezlănțuiți din spate, lipiți -le în zona de axilă a hainelor dvs. și lăsați -le să -și lucreze magia de la Hollywood (care vă asumă transpirația cu axilă). Vă ajută să vă întoarceți cămașa. Doar asigurați -vă că le scoateți înainte de a vă spăla hainele, deoarece, potrivit lui Turney, este o astfel de durere.

Odată ce am găsit produsul pe Amazon, am mers la recenzii pentru a vedea dacă acestea funcționează de fapt. Alertă spoiler: Ei o fac.

Nu am avut prea multă credință când am văzut ceea ce arăta ca niște garnituri, dar băiatul fac acești băieți răi, spune un recenzor. Am fost paranoic toată ziua că nu funcționa și că transpir prin bluza mea, dar nu, sub -arme erau umede, dar bluza era uscată. Unii recenzori remarcă faptul că pot lăsa un reziduu adeziv la îndepărtare, dar puteți ajuta la prevenirea acestui lucru, luându -le imediat ce ați terminat cu ei și nu le lăsați pe haine peste noapte.

povești conexe Push-up-urile sunt un subiect polarizant. Este ușor să-i iubești dacă ai finalizat fiecare provocare push-up pe care internetul trebuie să o ofere, dar este la fel de ușor să le dezamăgi (și în ziua următoare, durerea de a doua zi pe care o induc). Indiferent de locul în care stai pe acest spectru de zi al brațului, este incontestabil faptul că, din moment ce push-up-urile lucrează atât de multe grupuri de mușchi diferite într-un singur exercițiu, sunt destul de omniprezente în majoritatea antrenamentelor. Și o modalitate de a profita de un antrenament deosebit de push-up este să vă mențineți poziția în partea de jos a mișcării sau, mai degrabă, să faceți o reținere izometrică.

Pentru a efectua o reținere izometrică, vă configurați corpul la fel cum ați face pentru o apăsare obișnuită, implicați-vă miezul, apoi coborâți pieptul spre mâini până ajungeți la cea mai mică poziție pe care o puteți controla . (Aceasta ar trebui să fie cu unul sau doi centimetri deasupra solului.) În partea de jos a împingerii, opriți-vă și, în timp ce vă activați torsul, țineți-vă în această poziție o clipă înainte de a vă împinge înapoi. Mișcarea combină beneficiile unei impulsuri cu cele ale unei scânduri și pentru a obține beneficiile, dar nu excesiv, vă exercitați mușchii, este important să începeți cu cinci până la 10 repetări și să lucrați la mai mult de acolo.

înrudit Povești S -au schimbat multe în viața Olivia intenskin pareri forum Wilde de la întârziere (inclusiv romantismul ei zvonat cu regele, Harry Styles), dar un lucru nu are: iubește adevăratele botanice. În calitate de actriță, mamă, producător, regizor și activist, nu a rămas mult timp în ziua respectivă pentru a -și face griji pentru ceea ce își pune pe față, ci ca iubitor de toate lucrurile curate, când a găsit un brand pe care îl iubește Și are încredere, ea a intrat în … și acum este ambasadorul șefului lor de brand pentru a porni.

După ce s -a luptat cu stresul imprevizibil și acneea hormonală de peste un deceniu, strălucirea naturală a lui Wilde nu a venit fără muncă. O soluție sănătoasă, durabilă, care să remedieze atât inflamația, cât și să -și hrănească pielea era exact ceea ce căuta. Adevărații Botanice folosesc ingrediente pure, puternice și dovedite pentru a cataliza schimbarea pe termen lung și pentru a reduce semnele de îmbătrânire.

În plus, ea are un hack cu adevărat ingenios de aplicare a serului pe care îl furăm astăzi. Ea își împarte fața în jumătățile de sus și de jos, aplicând un ser care reduce ridurile pe partea de sus a feței și un ulei de prevenire a întreruperii pe jumătatea de jos (în special în jurul bărbiei, care este o zonă care este predispusă la spargeri hormonale). Derulați în jos pentru cele cinci adevărate produse botanice pe care Olivia Wilde ne -a spus anterior că nu poate trăi fără (inclusiv serurile).

povești conexe În timp ce vara întoarce colțul, aducând cu el planuri de grătar, picnicuri, zile de plajă și plimbări de seară, este important să găsiți o pereche de sandale cu suport de arc care vă vor menține picioarele confortabile și susținute pe parcursul zilei. Dacă pierdeți de unde să începeți, o alegere sigură este să achiziționați o sandală care să poarte sigiliul de aprobare APMA (American Podiatric Medical), spune Miguel Cunha, DPM, un podiatru cu sediul în New York și fondator al Gotham Footcare.

În afară de asta, știind ce elemente cheie să caute într -o sandală de susținere – și steagurile roșii de care să rămână departe – este următorul lucru cel mai bun. Există trei factori primari la care să acordați atenție atunci când faceți cumpărături pentru sandale, potrivit Dr. Cunha: Arcul, călcâiul și lățimea. Recomand o sandală care are un arc încorporat în proiectarea sa pentru a oferi sprijin, absorbția de șoc și minimizarea disconfortului, spune el.

Fără un arc încorporat, piciorul ar fi plat, ceea ce poate contribui și La pronație (o rulare excesivă în interior a picioarelor dvs. atunci când mergeți) și prăbușirea arcului care poate duce la plantare (partea inferioară a piciorului) și dureri de călcâie posterioare, stropi de strălucire, dureri de genunchi și dureri de spate, explică dr. Cunha. În plus, este important să vă asigurați că sandala nu se îndoaie ușor și nu este fragedă sau plană la mijloc.

povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

atunci când aveți pielea sensibilă, nu puteți (sau cel puțin nu ar trebui) să cumpărați produse de înfrumusețare fără voință fără o inspecție serioasă a listei de ingrediente. O mișcare greșită și roșeața, erupțiile cutanate, uscăciunea și mâncărimea pe care cineva cu piele sensibilă este predispusă să sufere pot fi ușor de aprins. Că cumpărăturile atente este în special cazul scruburilor de corp pentru pielea sensibilă.

Abrazivitatea inerentă a unui scrub de corp sau a oricărui instrument de exfoliere, ar putea să -și facă griji pe cineva cu piele sensibilă, dar există opțiuni – și le -am găsit Pentru dumneavoastră. Exfolierea, până la urmă, este importantă pentru toate tipurile de piele. Deși pielea ta vărsă în mod regulat celule ale pielii moarte pe cont propriu, ajutorul unui scrub de corp elimină celulele moarte ale pielii care au nevoie de puțin nud pentru a se vărsa. „Este important să vă exfoliați în mod regulat pentru a împiedica aceste celule ale pielii cu jumătate de vărsare să vă înfunde porii sau să vă lăsați pielea să se simtă uscată și flăcării”, spune Jessica Houston, estetician de plumb și VP al operațiunilor la Beautybeez. „În plus, exfolierea poate stimula producția de colagen pentru a reduce semnele de îmbătrânire și pentru a vă lăsa cu piele strălucitoare.”

pielea strălucitoare? Da, te rog. Când faceți cumpărături pentru un scrub de corp, asigurați -vă că căutați două cuvinte cheie: blând și blând. „Pielea sensibilă poate fi ușor iritată, iar exfoliatorii pot fi abrazivi, de aceea este important să folosiți un exfoliant ușor și blând, cum ar fi un exfoliant chimic blând, pentru a evita roșeața și iritația”, spune Houston.

După exfoliere, asigurați -vă că clătiți complet produsul și lăsați pielea uscată – nu doriți să iritați sau să agravați pielea. Apoi, pentru a bloca umiditatea pe pielea ta recent radiantă, asigurați -vă că aplicați loțiune după exfoliere.

gata să eliminați ușor acele celule vechi ale pielii? Derulați pentru cele mai bune scruburi de corp și produse exfoliante pentru pielea sensibilă.

Cele mai bune scruburi pentru corp pentru pielea sensibilă

Herbivore natural de nucă de nucă de nucă de nucă de cocos Scrub polonez – 20,00 USD

Herbivore’s Corp Sfubs sunt un ansamblu polonez al corpului sunt un ansamblu polonez al corpului Herbivore sunt o Fan-favorit și din motive întemeiate. Nu numai că arată elegant pe orice raft de baie, dar amestecul său de ulei de nucă de cocos, lapte de nucă de cocos, unt de shea și exfolierea ușoară a zahărului îl face o necesitate pentru oricine are pielea sensibilă pentru a lustrui celule ale pielii moarte și somnolență. The coconut milk is key, since it’s ultra-hydrating and leaves your skin feeling silky soft.

Shop now Fur Silk Scrub — $48.00

“This exfoliator is made with clean ingredients and is also dermatologically and gynecologically tested so it este sigur pentru zonele mai sensibile ale corpului ”, spune Houston. Traducere: este suficient de blând să folosești pe față și pe zona pubiană, dar și suficient de puternic pentru a -l folosi pe tot corpul.